EIGEN TRIATLON KLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Triatlon is een écht sport van doorzettingsvermogen en veelzijdigheid. Het afwerken van een triatlon is dus al een prestatie op zich. Waarom zou je dan genoegen nemen met standaard triatlon kleding? Creëer met Reessjurts je eigen triatlonoutfit, aangepast aan jouw persoonlijke stijl en prestatiebehoeften. Opvallen was nog nooit zo comfortabel.

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende triatlon kleding ontwerpen. Of je nu een individuele sporter bent of deel uitmaakt van een triatlonvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke sporter blij te maken.

Al onze triatlon kleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele triatlon kleding waarin je met trots sport. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Liever snel triatlon kleding kopen?

Ook voor de individuele sporter(s) die liever geen triathlon kleding ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.