Wielerkleding

EIGEN WIELERKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Stel je voor: je fietst met je vrienden of collega’s over kronkelende wegen, lekker bijkletsen of vol in de beugels en natuurlijk de zon op jullie gezicht. Het gevoel van vrijheid is ongeëvenaard. Maar je voelt dat er iets ontbreekt. Eigen, unieke custom made wielerkleding, die je onderscheidt van de rest van het peloton. Wielerkleding helemaal voor jullie ontworpen en samengesteld. En waar je met een glimlach en vol trots mee kan rondrijden, dat je net dat extra zetje in de rug geeft op weg naar een volgend avontuur. Dit is waar Reessjurts graag met jullie de uitdaging aan kan gaan om samen met jullie iets unieks te realiseren.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende wielerkleding ontwerpen. Of je nu een individuele fietser bent of deel uitmaakt van een sportvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke wielrenner blij te maken.

Al onze wielerkleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele wielerkleding waarin je met trots fietst. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Onze werkwijze

Wat kun je laten ontwerpen?

Bibshort half

Bibtight

Shoulder sleeved

Longsleeve

Suit

Windvest

Armwarmers

Legwarmers

Gloves

Cap

Sokken

Liever snel wielerkleding kopen?

Ook voor de individuele wielrenner(s) die liever geen wielerkleding willen ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.