EIGEN HARDLOOPKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Elke hardloper heeft zijn eigen verhaal. Waarom zou je dat niet vertellen in unieke, zelfontworpen hardloopkleding? Stel je voor dat je wekelijks rent met een groep van voetbalvrienden. Hoe fantastisch zou het zijn om je eigen hardloopkleding te dragen met kleine voetballen erop? Het bezorgt niet alleen de groep een glimlach, maar ook voorbijgangers. Klinkt goed, toch? Dit is waar Reessjurts jullie kan helpen.

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende hardloopkleding ontwerpen. Of je nu een individuele hardloper bent of deel uitmaakt van een hardloopvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke sporter blij te maken.

Al onze hardloopkleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele hardloopkleding waarin je met trots rent. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

Liever snel hardloopkleding kopen?

Natuurlijk hebben we ook voor de individuele hardloper(s) die liever geen hardloopkleding willen ontwerpen, een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.