Ambassadeur

Bij Reessjurts zijn we trots op de producten die wij maken. Kleding zoals wielershirts, bibshorts, longsleeves en allerlei andere producten. Dat doen wij vanuit de overtuiging dat wij toffe wielerkleding maken. Gemaakt van Italiaanse stoffen en door onszelf ontworpen, die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij proberen onze naamsbekendheid niet te vergroten door enorme reclame campagnes te organiseren. Wij investeren liever in een netwerk van ambassadeurs. Wielerfanaten die onze trots delen omdat ze genieten van onze wielerkleding. Dat kan via je Socials zoals instagram, tiktok, linkedin en facebook, maar ook in je netwerk, want wij geloven erg in onze kwaliteit en de mond op mond reclame.

Naar wie zijn wij dus op zoek? (beginnende) Wielerfanaten met een passie voor mooie en goede wielerkleding. Wij leveren jou wielerkleding met een mooie korting en jij promoot ons op jouw socials en je wielernetwerk (o.a. met een kortingscode).

Lijkt het je leuk om ambassadeur van Reessjurts te worden? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden die wij je kunnen bieden en bouw zo mee aan ons mooie merk.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.