EIGEN WIELERKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Stel je voor: je fietst met je collega’s over kronkelende wegen, de zon op jullie gezicht en de wind door de haren. Het gevoel van vrijheid is ongeëvenaard. Maar je voelt dat er iets ontbreekt. Juist. Eigen, unieke wielerkleding, die je onderscheidt van de rest van het peloton. Dit is waar Reessjurts jullie kan helpen.

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende wielerkleding ontwerpen. Of je nu een individuele fietser bent of deel uitmaakt van een sportvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke wielrenner blij te maken.

Al onze wielerkleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele wielerkleding waarin je met trots fietst. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Liever snel wielerkleding kopen?

Ook voor de individuele wielrenner(s) die liever geen wielerkleding willen ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.