EIGEN WIELERKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Stel je voor: je fietst met je collega’s over kronkelende wegen, de zon op jullie gezicht en de wind door de haren. Het gevoel van vrijheid is ongeëvenaard. Maar je voelt dat er iets ontbreekt. Juist. Eigen, unieke wielerkleding, die je onderscheidt van de rest van het peloton. Dit is waar Reessjurts jullie kan helpen.

Eigen Wielerkleding Ontwerpen

Klaar om je eigen wielerkleding te ontwerpen?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende wielerkleding ontwerpen. Of je nu een individuele fietser of sportvereniging bent, wij staan ​​voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We omarmen een ‘out of the box’-mentaliteit en gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke wielrenner blij te maken.

Reessjurts draait om persoonlijk contact en betrouwbaarheid, met een speciale webshop voor jouw team, snelle leveringen en een mix van creativiteit en precisie. Onze wielerkleding wordt met zorg vervaardigd in Veneto, Italië, met oog voor topkwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Het resultaat? Betaalbare, comfortabele wielerkleding waarin je met trots fietst. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat voor wielerkleding kun je laten ontwerpen?

Liever snel wielerkleding kopen?

Ook voor de individuele wielrenner(s) die liever geen wielerkleding ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

OP ZOEK NAAR
CUSTOM WIELERKLEDING?

Reessjurts hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. We maken de ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij u langs om uit te leggen waarop te letten bij het uitkiezen van de juiste kleding.