Vertegenwoordiger

Reessjurts is een jong en flexibel bedrijf. In de afgelopen jaren zijn wij heel organisch gegroeid. Om verdere groei mogelijk te maken zijn wij altijd op zoek naar vertegenwoordigers. Omdat wij flexibel willen blijven maar toch ook willen groeien gaan wij graag samenwerkingen aan.

Onder vertegenwoordigers verstaan wij mensen of bedrijven die met dezelfde passie van de wielersport genieten als wij. Mensen of bedrijven die echt voor het contact en de service gaan. Wij zijn niet op zoek naar een salestijger, maar iemand die samen met wielerfanaten op zoek gaat naar de mooiste oplossingen die wij kunnen bieden. Want daar staan wij voor. Wielerkleding voor iedereen in unieke ontwerpen.

Als vertegenwoordiger voor Reessjurts is het heel goed mogelijk om naast je bestaande baan als vertegenwoordiger actief te zijn.  Net zoveel uur als je er zelf aan wilt spenderen, in de vorm die jou het beste ligt. Dit kan trouwens ook vanuit jouw bestaande bedrijf, zoals een wielerzaak of een wielersport gerelateerd bedrijf. Wij zullen je ondersteunen en je begeleiden om zo te groeien in het vak.

Mocht het jou leuk lijken om (de eerste of ervaren) stappen te zetten in de wielerkleding branche en ons jonge toffe merk te vertegenwoordigen neem dan gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden die Reessjurts jou kan bieden.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.