Over ons

In januari 2014 is Reessjurts ontstaan. Wij wilden onze passie voor de wielersport combineren met onze creativiteit. Want als we eenmaal zelf op de fiets zaten en of dat nu de mountainbike of de racefiets was, de kleding die we zagen kon in onze ogen wel een update gebruiken. En hoe kun je dat beter doen dan zelf wielershirts te gaan ontwerpen.

In eerste instantie was het de bedoeling om vooral wielershirts te maken die als cadeau gegeven konden worden, met gekke prints zoals het Tiroler ‘oktoberfest’ shirt, het skeleton shirt, de rainbow warrior en het smoking shirt.  Vooral met als doel het wielerpeleton vrolijke kleuren en ontwerpen te geven.

Al vrij snel kregen we de vraag of we ook gepersonaliseerd custom made wielerkleding konden leveren. Die uitdaging wilden wij wel aan, ook al wisten wij dat het vinden van de juiste bibshorts met dito zeem niet makkelijk zou worden. Want elke wielersportbeoefenaar heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Toch zijn we begonnen  met onze zoektocht naar een goed en flexibel atelier. We hebben daarbij voor onszelf een aantal punten opgeschreven die wij erg belangrijk vinden in een atelier:

  • Flexibel
  • Lage minimum aantallen
  • door ontwikkel mogelijkheden
  • Duurzaam
  • Goede communicatie
  • Hoge kwaliteit (van stoffen, afwerking en zeem)
  • Goede levertijden
  • Goede service
  • Afspraak is afspraak

En die hebben we uiteindelijk gevonden. We werken nu al een aantal jaren samen met een aantal ateliers waarbij kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit erg belangrijk is. We hebben expres gekozen voor meerdere ateliers zodat we maximaal flexibel kunnen zijn en iedere wielerfanaat kunnen leveren waar hij of zij naar op zoek is. Wij kunnen op dit moment ongeveer 12(!) soorten shirts en 3 soorten broeken met 6 verschillende zemen leveren. Zomer, winter, man, vrouw, jong, oud, groot en klein. Er is bij ons heel veel mogelijk tegen een nog steeds aantrekkelijke prijs

Ondertussen werken wij met een aantal wielerzaken samen en hebben wij ambassadeurs die jullie veel kunnen vertellen over onze kleding en leveren wij onze custom made kleding aan verenigingen, bedrijven, vriendenteams en ook de individuele fietser hoogwaardige wielerkleding. Naast de wielerkleding hebben we triathlonkleding en hardloopkleding in ons programma zodat we iedereen kunnen helpen. Al vanaf 1 stuk!

OP ZOEK NAAR
CUSTOM WIELERKLEDING?

Reessjurts hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. We maken de ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij u langs om uit te leggen waarop te letten bij het uitkiezen van de juiste kleding.