XTECH SPORTKLEDING

Wie is Xtech?

Xtech is een gevestigd Italiaans bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de productie van technische sportkleding. Gebaseerd in Brescia, Italië, heeft Xtech sterke wortels in de traditionele Italiaanse weefkunst en combineert dit met geavanceerde technologische innovaties. Ze leveren alleen kleding met de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een moderne productiefaciliteit in Paitone, die is ontworpen met aandacht voor het milieu. Xtech heeft een sterke reputatie opgebouwd als een vooraanstaande fabrikant van sportsokken en naadloze sportkleding, met een focus op het leveren van kwaliteit door middel van voortdurende innovatie.

Wat doet Xtech?

Xtech produceert technische kleding en accessoires voor een breed scala aan atleten, variërend van professionele sporters tot recreatieve sportliefhebbers. Hun assortiment omvat niet alleen sportsokken, maar ook innovatieve naadloze kledingstukken. Ze begrijpen dat sportuitrusting voortdurend evolueert, en daarom streven ze ernaar om de tradities van Lombardije te verenigen met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn ze in staat om hoogwaardige producten te leveren die klaar zijn voor gebruik op topniveau.

Duurzaamheid bij Xtech

Xtech is vastbesloten om duurzame praktijken te omarmen in elk aspect van hun bedrijfsvoering. Hun productiefaciliteit in Paitone is ontworpen met aandacht voor het milieu, met energiezuinige machines en milieuvriendelijke productiemethoden. Ze kiezen zorgvuldig duurzame materialen en minimaliseren verpakkingsafval door recyclebare materialen te gebruiken. Door lokaal te produceren, verminderen ze transportgerelateerde uitstoot. Xtech blijft zich inzetten voor constante verbetering van hun duurzaamheidsinspanningen, wat hun toewijding toont om hoogwaardige sportkleding te combineren met een verantwoorde benadering van het milieu.

Wat voor Xtech sportkleding verkopen wij?

Benieuwd naar al onze producten? Bekijk ze in de webshop

Liever je eigen sportkleding maken?

Wil je liever je eigen, unieke sportkleding ontwerpen? Dan zit je hier goed! Wij maken toffe sportoutfits voor wielrenners, triatlon- en hardlopers en schaatsers.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.