CUSTOM MADE

WIELERKLEDING

Custom made

Reessjurts is ontstaan vanuit passie voor wielersport, mooie kleding en de liefde voor creativiteit. Wij maken wielerkleding die aanspreekt, wielersporters trots maakt en een glimlach op het gezicht tovert. En daar gaan we heel ver in. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen en zullen niet snel nee zeggen of met de makkelijkste oplossing komen. Soms betekent dat een langer pijpje van de bibshorts of het maken van een uniek shirt. Alles om de fietsers trots op de fiets te laten zitten.

ONZE WERKWIJZE
IN 5 STAPPEN

01.

Kennismaking

Wij houden van persoonlijk contact. Na ons eerste gesprek sturen wij een test set zodat er uitvoerig en goed getest kan worden ,et natuurlijk als doel de juiste keuze te maken.

02.

Uniek ontwerp

Zodra de kleding is uitgekozen maken wij een uniek en custom made ontwerpvoorstel aan de hand van de voorbeelden die aangedragen worden.

Zodra de ontwerpen naar tevredenheid zijn gaan we over tot het daadwerkelijke bestellen. Indien gewenst kan van het ontwerp eerst een sample gemaakt worden.

03.

Maten bepalen

Nu het ontwerp af is gaan we passen! We kunnen dat op verschillende manieren organiseren:

  • We sturen een pas tas
  • We organiseren een pas avond
  • Bestellen via de maattabel.

04.

Orderformulier

Het ontwerp is af en de maten zijn bekend. We nemen nog één keer het orderformulier door. Want er zijn een aantal opties mogelijk. Een extra zakje, kleur van de rits, lengte van de gripper, het soort zeem en flatlocksticksels.

05.

Atelier

Alles is bekend, we gaan nu in Italië aan de slag met het maken van jouw unieke wielerkleding. De kleding wordt gemaakt van de beste Italiaanse materialen zoals zemen, garen, inkt en stoffen.

06.

Levering

Als we alles klaar hebben wordt de wielerkleding naar ons opgestuurd. Als de wielerkleding binnen is doen we een laatste check en zorgen dat het persoonlijk bij jullie wordt geleverd. Het hele proces neemt ongeveer 8 weken in beslag

WAT KAN REESSJURTS EXTRA VOOR JE DOEN?

  • Wij maken voor jouw vereniging of vriendenteam een beveiligde webshop
  • Wij organiseren speciaal voor jouw vereniging pasavonden
  • Wij houden van persoonlijk contact
  • Wij denken graag mee om uw kleding zo uniek mogelijk te maken

OP ZOEK NAAR
CUSTOM WIELERKLEDING?

Reessjurts hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. We maken de ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij u langs om uit te leggen waarop te letten bij het uitkiezen van de juiste kleding.