CUSTOM MADE

SPORTKLEDING

Custom made

Reessjurts is ontstaan vanuit passie voor wielersport, mooie kleding en de liefde voor creativiteit. Wij maken wielerkleding die aanspreekt, wielersporters trots maakt en een glimlach op het gezicht tovert. En daar gaan we heel ver in. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen en zullen niet snel nee zeggen of een uitdaging uit de weg gaan. Soms betekent dat een langer pijpje van de bibshorts of het maken van een uniek shirt. Alles om de wielersports blij en trots op de fiets te laten zitten.

Onze wielerkleding, hardloopkleding en triathlonkleding wordt in de regio Veneto, Italië gemaakt, daar waar de passie voor mooie wielerkleding ontstaan is.

ONZE WERKWIJZE
IN 5 STAPPEN

01.

Kennismaking

Wij houden van persoonlijk contact. Tijdens ons eerste gesprek willen we graag meer weten jullie, waarvoor je kleding nodig hebt, achtergrond van het bedrijf, de vereniging of de fietsgroep om zo een goed beeld te krijgen wat we het beste kunnen aanbieden. Na ons gesprek sturen wij een testset en een passende offerte zodat er uitvoerig en goed getest kan worden , met natuurlijk als doel de juiste keuze te maken.

02.

Uniek ontwerp

Zodra de kleding is uitgekozen maken wij een uniek en custom made ontwerpvoorstel aan de hand van de gesprekken die we gevoerd hebben en de voorbeelden die door jullie zijn aangedragen.

Na de eerste ontwerpvoorstellen kunnen we altijd finetunen om zo helemaal een ontwerp te hebben dat naar volle tevredenheid is gemaakt. Alles helemaal goed? Dan gaan we over tot het daadwerkelijke bestellen. Indien gewenst kan van het ontwerp eerst een sample gemaakt worden.

03.

Maten bepalen

Nu het ontwerp af is gaan we passen! Dat is erg belangrijk want we willen iedereen de juiste keuze laten maken, want daarin zijn altijd nog een paar individuele mogelijkheden.

Om iedereen te kunnen laten passen hebben we verschillende manieren om dit te organiseren:

 • We sturen een pas tas
 • We organiseren een pas avond
 • Bestellen via de maattabel.

04.

Orderformulier

Het ontwerp is af en de maten zijn bekend. We nemen nog één keer het reeds door ons ingevulde orderformulier door. Er zijn namelijk nog een aantal opties mogelijk.

 • Een extra verborgen zakje achterop het shirt
 • Kleur van de rits
 • Lengte van de gripper van de bibshorts
 • Het soort zeem
 • Flatlocksticksels.

05.

Atelier

Alles is bekend, we gaan nu in ons Italiaans atelier aan de slag met het maken van jouw unieke wielerkleding. De kleding wordt gemaakt van de beste Italiaanse materialen zoals zemen, garen, inkt en stoffen. Dat is nog best een ingewikkeld proces

 1. Eerst zullen onze ontwerpen ingeladen worden in de systemen van het atelier
 2. Dan worden deze geprint op vellen
 3. Nu worden de verschillende onderdelen van het kledingstuk op de geprinte vellen gelegd
 4. Hierna wordt het ontwerp in de verschillende onderdelen geperst.
 5. Nu gaan de kledingdelen naar het naai atelier en worden de shirts en bibshorts en alle andere kleding in elkaar gezet
 6. Eventueel worden er nog flatlockstiksels toegevoegd

06.

Levering

Als we alle kleding af hebben wordt er in Italië nog een laatste kwaliteitscheck gedaan. Is dat eenmaal gedaan dan komt de kleding naar Reessjurts opgestuurd. Als de wielerkleding bij ons binnen is dan doen we een nog een laatste finale check of de kleding volgens onze maatstaven is en zorgen wij ervoor dat de kelding persoonlijk (het liefst door onszelf geleverd) bij jullie wordt geleverd. Het hele proces, vanaf goedkeuren van het orderformulier en de ontwerpen aangeleverd door onze Italiaanse ateliers, neemt ongeveer 8 weken in beslag.

WAT KAN REESSJURTS NOG MEER VOOR JOU DOEN?

 • Wij maken voor jouw vereniging of vriendenteam een beveiligde webshop
 • Wij denken graag mee in oplossingen voor bijvoorbeeld de logstieke mogelijkheden voor verdelen van de kleding
 • Wij organiseren speciaal voor jouw vereniging pasavonden
 • Wij leveren al vanaf 1 stuks!
 • Wij denken graag mee om uw kleding zo uniek mogelijk te maken

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.