Terug naar overzicht

wielerkleding voor jouw team ontwerpen

Naast verenigingen en bedrijven zijn er ook steeds meer vrienden en vriendinnenteams die in wielerkleding speciaal voor en door hun ontworpen willen rijden. Unieke wielerkleding speciaal en alleen voor jou, jouw vereniging of bedrijf of je vrienden en vriendinnen. Met behulp van beschikbare templates van de wielerkleding kun je helemaal los gaan met jouw ideëen. Heb je daar veel kennis voor nodig.. Nee. Er zijn verschillende bedrijven die op hun website een configurator aanbieden waar je jouw wielerkleding kunt ontwerpen. Bedrijven als Bioracer, Milremo, Biemme en Owayo hebben op hun site een 3d-configurator staan.

Het voordeel van het werken met de 3d-configurators is dat deze vaak gratis zijn. Hierdoor kun je besparen op de ontwerpkosten. Het nadeel van het werken met een 3d-configurator is dat je maar beperkte mogelijkheden hebt in je ontwerpmogelijkheden. Wil je bij deze bedrijven toch je ontwerpen verder personaliseren en optimaliseren dan zijn er vaak wel (en hoge) kosten aan verbonden. Helaas wordt dat dan pas achteraf bekend en valt het project toch duurder uit dan van te voren bedacht.

Reessjurts ontwerpt de wielerkleding helemaal vanaf punt 0. Zo weet jij zeker dat je een uniek ontwerp hebt speciaal voor jou ontworpen. Zo hebben we voor bijvoorbeeld Isero, NS Nederland en Trainingscentrum InBalance al de ontwerpen mogen verzorgen.

Afhankelijk van het ontwerp en de aantallen rekenen we bij Reessjurts ook ontwerpkosten. Deze zijn altijd aan een maximaal bedrag  gebonden en worden in overleg vastgesteld. Grote verschil is wel dat wij binnen dat maximale bedrag pas stoppen als jouw ontwerp naar 100% tevredenheid is. Reessjurts laat daarom ook van veel ontwerpen vaak eerst een sample maken om zeker te zijn van de juiste kleuren. Kosteloos.

Zoals gezegd, zelf ontwerpen is erg leuk en maakt jouw ontwerp uniek. Wat heb je hier, als je geen gebruik maakt van de 3d configurator, nu voor nodig?

  • Een idee, vaak gebruiken mensen hiervoor voorbeelden van internet.
  • Een template, dit is een soort kleurplaat.
  • Een printer en kleurpotloden.

Als je het template geprint hebt kun je het gebruiken om je eerste schets op papier te zetten, gewoon met potlood. Leef je uit, vol gas!

Heb je een template nodig? Neem daarvoor contact op met ons via ons contactformulier.

Nadat je een eerste schets gemaakt hebt kun je het ontwerp in gaan tekenen door gebruik te maken van Adobe illustrator. Zelf het programma gebruiken vergt wel aardig wat kennis. Maar als jij eenmaal jouw schets af hebt dan kunnen wij dat omzetten naar een digitaal ontwerp. Wij maken daarbij gebruik van de Pantone Q kleurenwaaier en van de CMYK kleurcodes zodat we zeker weten dat we de juiste kleurcodes gebruiken.

Naast het maken van een ontwerp voor jouw team kunnen wij ook aan jouw bedrijf of wielerzaak kleding leveren onder private label. Hiermee kun je dus echt je eigen wielerkleding label opzetten. Je kunt gebruik maken van onze kennis en kunde en die inzetten in jouw bedrijf. Interesse hierin? Neem eens contact met ons op.

Daarmee kun je jouw bedrijf net even het laatste puntje op de i laten zetten!

Naast het maken van het custom ontwerp voor jouw team, club, vereniging of vriendengroep kunnen wij je op veel meer manieren ontzorgen:

  • Wij organiseren pasavonden
  • Wij leveren printsamples
  • Hebben kosteloze afgeschermde webshop speciaal voor jouw bedrijf, club of vereniging.
  • Hanteren een laag aantal bij nabestellen
  • en kunnen al vanaf 1 stuks leveren.

Geef een reactie

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.