NS Nederland

Statement

NS Nederland is natuurlijk het bedrijf bij uitstek dat zich inzet voor fossielvrij vervoer. Dat kun je ook lezen in hun mission statement:

Nederland duurzaam bereikbaar

Voor en door iedereen

Dat is waar we voor staan.

Daarom ondernemen wij fossielvrij, circulair en groen. Voor en door iedereen. Zo leveren wij onze bijdrage aan het Parijs-akkoord én dragen we significant bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals van de VN.

Samenwerking

Omdat zowel NS Nederland als Reessjurts staat voor kwaliteit en duurzaamheid hebben we samen gekeken naar de kleding die daar het beste bij aansluit. We hebben daarom gekozen voor een shirt van gerecycled garen.

Ook het bibshort met bamboe zeem en de overige kleding diende daarvan gemaakt te zijn, uiteraard met oog voor comfort en esthetiek. We hebben er voor gekozen om het ontwerp van de nieuwe Sprinter terug te laten komen in het shirt, natuurlijk met de heldere en herkenbare kleuren van de NS treinen.

Nadat we het shirt af hadden zijn we diezelfde lijn door gaan trekken in de bibshort, in de sokken en het hardloopshirt.

Pakket

  • Shortsleeve van gerecyclede garen
  • bibshort van gerecyclede garen inclusief bamboe zeem
  • longsleeve van gerecyclede garen
  • sokken van gerecyclede garen
  • hardloopshirt

Het eindresultaat mag er zijn! Zodra de wielerfanaten op de fiets stappen of de hardloopschoenen hebben aangedaan en in hun creatie aan het sporten zijn zijn ze een opvallende verschijning! Reessjurts ondersteund graag ondernemingen die hun werknemers willen ondersteunen in hun sportieve doelstellingen én oog hebben voor het milieu.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.