TEAM ALPE D’HUEZ

Classy shirt voor het goede doel

Team Alpe d’Huez, een team wielerfanaten. Een team wat bestaat uit een aantal ondernemers en vrienden die geld inzamelen voor het goede doel. En waar doe je dat beter dan op de Alpe! De legendarische Hollandse berg. Voor hun hebben we een mooi ontwerp mogen maken. Een mooi zwart shirt met heel veel gouden accenten. Dit zorgt er voor dat het shirt erg classy is.

Het eindresultaat mag er zijn! Zodra de mannen op de fiets stappen in hun creatie zijn ze een opvallende verschijning! We hebben een Shirt Elite, de Upaneel bibshorts met band, windvesten en arm en beenwarmers mogen maken.

Reessjurts ondersteund graag goede doelen en al helemaal doelen die bereikt worden met het fietsen.

Resultaat

  • Shirt Elite
  • Upaneel bibshorts met band
  • Windvesten
  • Arm en beenwarmers

Het eindresultaat mag er zijn! Zodra de mannen op de fiets stappen in hun creatie zijn ze een opvallende verschijning! We hebben een Shirt Elite, de Upaneel bibshorts met band, windvesten en arm en beenwarmers mogen maken. Reessjurts ondersteund graag goede doelen die bereikt worden met fietsen.

Ik ben echte een grote fan van het jasje Temps. Dat is echt mijn favoriet. Ik fiets er het hele jaar mee door en het is, voor mij, een van de beste jasjes, die ik ooit had.
KOEN MOLLERS
Team Alpe d'Huez

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.