G&S Bouw

Bouwen aan oplossingen

G&S Bouw realiseert met een team van vakbekwame medewerkers toonaangevende duurzame bouw- en inbouwprojecten. In het ontwerp voor G&S Bouw hebben we daar ook rekening mee gehouden. We hebben de bouw activiteiten door getrokken in het ontwerp. Dit hebben we gedaan door de bedrijfskleuren te nemen en daar aan de onderzijde ‘blokken’ aan toe te voegen. G&S Bouw heeft uiteindelijk een heel pakket voor het bedrijf laten maken. En dat gewoon onder het genot van een goed kopje koffie. We hebben zo gezamenlijk dit ontwerp kunnen maken bestaande uit een fietsshirt, hardloopshirt, bibshorts en hardloopbroek.

Het resultaat

  • Shirt Silver
  • Bibshorts Champ met La Fonte Ikon zeem
  • Hardloopshirt
  • Hardloopbroek

We zijn erg trots op dit resultaat. Het verbind de bedrijfskleuren goed met waar G&S Bouw voor staat. Zodra G&S Bouw op de fiets stapt zullen ze een mooie verschijning zijn op de fiets, en niet minder belangrijk met trots en een glimlach rondrijden.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.