CYCLING 4 CLIMATE

Opvallend shirt tegen global warming

Cycling 4 Climate organiseert fietsevenementen met als doel bewustwording rond de klimaatcrisis te vergroten en mensen op een leuke manier in beweging te brengen. Dit doen zij onder andere door het organiseren van de Climate classic en de Elfstedendtocht.

In juni fietsten de oprichters van C4C een groep bekende en minder bekende fiets- en duurzaamheidsliefhebbers bijna 400 kilometer. Een tocht langs de kustlijn die in Nederland ontstaat als de zeespiegel te ver doorstijgt. Een kustlijn die wat Cycling 4 Climate betreft nooit werkelijkheid mag worden.

We kunnen niet langer wachten met aandacht vragen voor de stijging van de zeespiegel en de gevolgen daarvan voor onder meer de hele Randstad en zo’n 9 miljoen Nederlanders. Vorige eeuw steeg de zeespiegel al met 20 centimeter. Deze eeuw dreigt daar nog eens tot 80 centimeter bij te komen. Dat moeten we koste wat kost voorkomen.

De routes zijn via deze links te zien:  Breda-Utrecht ; Utrecht – Groningen en natuurlijk de echte route: Breda – Groningen

Interesse om in 2022 mee te fietsen met de Climate Classic? Meld je dan aan voor de interesselijst en blijf op de hoogte zodra de datum bekend is en de inschrijvingen open gaan!

Pakket

  • shirt
  • longsleeve
  • sokken
  • windvest
  • buff

Het eindresultaat mag er zijn! Zodra de wielerfanaten op de fiets stappen in hun creatie zijn ze een opvallende verschijning! We hebben een shirt, longsleeve, buff, windvest en sokken mogen maken. Reessjurts ondersteund graag goede doelen die bereikt worden met fietsen.

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.