Zemen

Het belangrijkste van je wielerkleding is uiteraard de zeem. Na jaren van testen hebben wij er voor gekozen de zemen te gebruiken van Dolomiti pads. Een echt en sterk Italiaanse merk dat door ambacht, ervaring en kennis een hele reeks aan super zemen heeft ontwikkeld

Stelvio

Dolomiti Stelvio mannen

De Dolomiti Stelvio serie is ontwikkeld met een open cel schuim structuur van 100 dichtheden (kg / m³) en een dikte van 11 mm die een uitstekende bescherming tijdens het fietsen garanderen. De perforatie van het schuim met gaten van 3 mm verhoogt de transpiratie en de doorlaat van lucht in de bodem aanzienlijk, wat een aangenaam gevoel van frisheid geeft en de zeem in minder tijd laat drogen dan andere traditionele producten.

Maloja

Dolomiti Maloja dames

De Dolomiti Maloja is ontwikkeld met een open cel schuim met een dichtheid van 100 (kg/m 3) met een dikte van 10 mm en meerdere perforaties in het schuim die waterafvoer mogelijk maakt en een 4 mm dikke toplaag die een uitstekende bescherming garandeert. tijdens het fietsen. Meerdere perforaties verhogen de transpiratievocht -en luchtdoorlaat in de zeem aanzienlijk en zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid. Dit de perforatie zorgt er ook voor dat de zeem sneller droogt dan andere traditionele producten.

Dolomiti Zoncolan

De Dolomiti Zoncolan serie is ontwikkeld met een open cel schuim van 120 dichtheden (kg / m³) en een dikte van 12 mm die een uitstekende bescherming tijdens het fietsen garanderen. De perforatie van het schuim met gaten van 3 mm verhoogt de transpiratie en de doorlaat van lucht in de bodem aanzienlijk, wat een aangenaam gevoel van frisheid geeft en de zeem in minder tijd laat drogen dan andere traditionele producten.

Dolomiti Cadore Ali

De Dolomiti Cadore Ali is ontwikkeld met een enkele dichtheid en een dikte van 6 mm die uitstekende bescherming en tegelijkertijd ongelooflijke elasticiteit biedt.
Door de toevoeging van perforaties kan het kledingstuk na het zwemmen snel drogen en biedt het een uitstekend ademend vermogen.
Dit helpt schuren / irritatie tijdens het trappen en hardlopen te voorkomen.