White of private wielerkleding label starten?

In de afgelopen maanden hebben we steeds meer de vraag gekregen of het ook mogelijk is om via Reessjurts een private label wielerkleding te starten. Allereerst zullen we uitleggen wat dat is en of dat bij ons mogelijk is.

Wat is een private label?

Een private oftewel white label is een mogelijkheid om een eigen merk op te zetten. Dus dat je gebruik maakt van de expertise en de kleding van Reessjurts en dat je daar met je eigen logo / merk een lijn mee kunt starten. Doordat wij al vele jaren expertise hebben opgedaan is het daardoor mogelijk om gebruik te maken van het voorwerk wat wij reeds voor je hebben gedaan. Wij hebben hierdoor een breedt scala aan producten die je kunt gebruiken in jouw assortiment. Denk hierbij aan shirts, bibshorts, merino jasjes, arm en been warmers en windvesten. Maar ook schaatspakken behoren tot de mogelijkheden.

Wat is hierbij dan mogelijk?

  • Je eigen (ontworpen) zemen
  • Keuze uit vele soorten shirts en bibshorts
  • Kleine oplages
  • Zowel mannen als vrouwen versies
  • Gebruik maken van onze grafische know-how en skills

Zemen

Bij Reessjurts gebruiken we zemen van verschillende merken. Dit om er voor te zorgen dat elke klant een eigen weloverwogen keuze kan maken. Reessjurts gebruikt voornamelijk de zemen van Dolomiti pads en maakt daarbij gebruik van drie modellen. De densiteit, de veerkracht en comfort, van de zeem is daarbij erg belangrijk. Hoe hoger de densiteit (met soms een dikkere zeem tot gevolg) hoe hoger het comfort. Bij Reessjurts is de standaard zeem voorzien van een densiteit van 100 kg/m3 (Wat goed is voor ongeveer 4 uur fietsen) en de duurdere zemen gaan tot een densiteit van 140 kg/m3 (La fonte Pads).

Interesse in het opstarten van een private label?

Neem eens contact met ons op via koen@reessjurts.nl

Share this post