Werkwijze

Wij willen graag producten maken die 100% zijn afgestemd met de klanten. Dit doen we in een aantal fases:

Kennismaking 

Kennismakingsgesprek, hier worden de wensen besproken. Dan volgt een vrijblijvende offerte en aan de hand van de offerte brengen we de kleding langs waar de interesse naar uit gaat.  Kijk ook alvast in onze catalogus naar de mogelijkheden bij ons:

Catalogus Custom made kleding Reessjurts

Custom made ontwerp

Zodra de kleding is uitgekozen maken wij een uniek en custom made ontwerpvoorstel aan de hand van de voorbeelden die aangedragen worden. Zodra de ontwerpen naar tevredenheid zijn gaan we over tot het daadwerkelijke bestellen. Indien gewenst kan van het ontwerp eerst een sample gemaakt worden.

Passessie

De kleding moet natuurlijk wel goed zitten. Om hier zeker van te zijn biedt Reessjurts een aantal opties:

  • Onze maattabel
  • Wij kunnen de paskleding opsturen
  • Wij kunnen samen met jou een pasmoment organiseren

Orderformulier

Het ontwerp is klaar, de maten en aantallen zijn bekend. Nu nemen we het orderformulier nog een keer goed door en kunnen nog een aantal keuzes gemaakt worden zoals de kleur van de rits, extra zakje met rits, lengte van de mouwtjes, stoffen en de soort zeem.

Atelier

Nu alles compleet is gaan we jouw unieke kleding produceren in ons Italiaanse atelier. Hier worden de stoffen gesublimeerd en de panden aan elkaar genaaid met echt Italiaanse vakmanschap.

Levering

Na ongeveer 8 weken wordt de custom made kleding bij ons geleverd. Wij doen nog een laatste kwaliteitscheck en dan brengen wij de kleding graag persoonlijk bij je langs.

En tot slotte genieten!

video van het bestelproces                                                                                                      catalogus 2020

Uw interesse gewekt? Klik hier om contact met ons op te nemen.