EIGEN SPORTKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Reessjurts is ontstaan uit onze passie voor wielersport, mooie kleding en een flinke dosis creativiteit. We maken wielerkleding, mountainbike kleding, gravel kleding, triathlon kleding, hardloopkleding en schaatskleding. Die zien er niet alleen tof uit, maar zijn ook comfortabel en hoogwaardig afgewerkt waardoor je trots en met een glimlach je sport kunt beoefenen. Of je nu een individuele sporter of sportvereniging bent, Reessjurts staat voor je klaar, zelf al vanaf één stuk.

Bij ons zit ‘out of the box’ denken in ons DNA; we houden van uitdagingen, denken in oplossingen en deinzen nergens voor terug. Of het nu gaat om het verlengen van de pijpen van je bibshorts of het ontwerpen van je eigen sportkleding dat jou uniek maakt, we zetten ons met hart en ziel in om iedere sporter blij te maken.

Materiaal en duurzaamheid

Onze kleding wordt met trots gemaakt in Italië, met behulp van de beste Italiaanse stoffen en materialen. Bij Reessjurts zetten we ons in voor duurzaamheid in elk aspect van ons productieproces. We doen dit door zorgvuldig te selecteren welke stoffen en materialen we gebruiken, met een focus op lokaal geproduceerde opties. Dit zorgt niet alleen voor minder transport, maar ondersteunt ook lokale gemeenschappen.

Daarnaast maken we gebruik van stoffen die zijn gemaakt van gerecycled garen en gerecycled polyester. Bij Reessjurts denken we dus zowel aan de kwaliteit als het milieu, zodat jij met een gerust hart kunt sporten (in stijl).

Onze werkwijze

VIDEO VIDEO VIDEO VIDEO

Klaar voor Reessjurts?

Reessjurts draait om persoonlijk contact en korte lijnen. Dit zie je ook terug in onze speciale webshop voor jouw team, bedrijf of vereniging, snelle leveringen en een goede balans tussen creativiteit en nauwkeurigheid. We hechten dan ook enorm waarde aan het nakomen van afspraken.

Onze kleding wordt met de grootste zorg gemaakt in Veneto, Italië, het mekka van de wielersport, met oog voor topkwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Het resultaat? Sportkleding die vriendelijk is voor je portemonnee, geproduceerd is met aandacht voor het milieu en ook nog eens comfortabel zit. Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier van werken en denken de perfecte combinatie vormt om iedere sporter blij te maken. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Liever snel sportkleding kopen?

Natuurlijk hebben we ook voor de individuele sporter(s) die liever geen sportkleding ontwerpen, een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.