BFIT013

BFIT013

BFIT013 is een jong, mooie en kleinschalig sportbedrijf. Het bedrijf heeft naast gezonde voedingsbegeleiding en sportbegeleiding een aantal groepslessen. één daarvan is spinnen. Vandaar dat zij bij Reessjurts uitkwamen. Wij hebben een mooi strak ontwerp gemaakt. Strak en zonder poespas. Kleding die voldoende ademt om tijdens het spinnen goed zijn werk te doen. Precies wat deze sportschool uit Hilvarenbeek ook uitstraalt. Functionaliteit en uitstraling moeten met elkaar gepaard gaan.

Naast de indoorkleding hebben we ook een longsleeve en een bibtight ontworpen. We hebben het reeds gemaakte ontwerp van de bibshort en het shirt met korte mouwen als basis gebruikt.

We hebben het Elite aero shirt en de Elite bibshort gebruikt voor het ontwerp. We kwamen op deze broek doordat er een pastas naar BFIT013 is gestuurd. Hierdoor kon tussen verschillende productlijnen gekozen worden. Lekker rustig op het gemak.

Het mooie van deze samenwerking is geweest dat we ondanks de afstand tussen ons bedrijf en Hilvarenbeek door telefonisch contact en vooral door het gebruik van de email en whats app snel tot een mooi ontwerp konden komen.

long sleeve