ZELF SCHAATSKLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Stel je voor: je glijdt over het ijs met je schaatsclub, omringd door de bekende schaatspakken. Maar waarom niet uitblinken met iets unieks? Bij Reessjurts kun je jouw schaatskleding laten ontwerpen, van grappige prints tot opvallende kleuren. Zo valt jullie groep niet alleen op, maar zorg je ook voor een glimlach op het gezicht van voorbijgangers. Klinkt goed, toch?

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende schaatskleding ontwerpen. Of je nu een individuele schaatser bent of deel uitmaakt van een sportvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke schaatser blij te maken.

Al onze schaatskleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele schaatskleding waarin je met trots kunt schaatsen. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Liever snel schaatskleding kopen?

Ook voor de individuele schaatser(s) die liever geen schaatskleding ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.