ZELF MOUNTAINBIKE KLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

De adrenaline van downhill rijden, de wind door je helm en de vrijheid van de bergen. Niets gaat boven een heerlijk rondje mountainbiken. En zelf ontwerpen moutainbike kleding kan die ervaring alleen maar beter maken! Reessjurts maakt het mogelijk om je eigen stijl te integreren in je mountainbike outfit, zodat je niet alleen op de trails opvalt, maar ook in stijl.

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende mountainbike kleding ontwerpen. Of je nu een individuele mountainbiker bent of deel uitmaakt van een mountainbikevereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke mountainbiker blij te maken.

Al onze mountainbike kleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele mountainbike kleding waarin je met trots sport. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Liever snel mountainbike kleding kopen?

Ook voor de individuele mountainbiker(s) die liever geen mountainbike kleding ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.