ZELF GRAVEL KLEDING ONTWERPEN?

Het kan bij Reessjurts!

Gravelfietsen is een avontuur op zich. Hobbelige, modderige paden en uitdagende wegen en bochten. Maar wat kan dit nog leuker maken? Zelf ontwerpen gravel kleding natuurlijk! Reessjurts zorgt ervoor dat jullie outfits die niet alleen functioneel zijn en comfortabel zitten, maar ook een persoonlijk tintje geven aan jullie onvergetelijke ritten.

Waarom kiezen voor Reessjurts?

Reessjurts, geboren uit onze passie voor wielersport en liefde voor stijlvolle kleding, biedt functionele en glimlachwekkende gravel kleding ontwerpen. Of je nu een individuele fietser bent of deel uitmaakt van een sportvereniging, wij staan voor je klaar, zelfs vanaf één stuk. We houden van een ‘out of the box’-mentaliteit en met onze creativiteit gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanpassen van je bibshorts of het ontwerpen van een uniek shirt, we zetten ons volledig in om elke fietser blij te maken.

Al onze gravel kleding wordt met zorg gemaakt in Veneto, Italië, met behulp van hoogwaardige lokale materialen, met de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede garens en polyester om zowel kwaliteit als milieu in evenwicht te houden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Daarom bieden we voor elk team een speciale webshop voor eenvoudige bestellingen en zorgen we voor snelle leveringen. Het resultaat van dit alles? Betaalbare, comfortabele gravelkleding waarin je met trots fietst. Klaar voor je eigen Reessjurts?

Wat kun je laten ontwerpen?

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

Liever snel gravel kleding kopen?

Ook voor de individuele gravelfietser(s) die liever geen gravel kleding ontwerpen, hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel Reessjurts – Le Pistier als Xtech beschikbaar in onze webshop.

Een deel van onze sporters

ALLE PORTFOLIO ITEMS

Ook je eigen
sportkleding ontwerpen?

Wij staan voor een persoonlijke benadering. We maken alle ontwerpen in eigen beheer en komen graag bij je langs om samen tot de beste sportkleding te komen.